KURS

Thunkable

VI i VII razred

24 časa / 3 mjeseca

Kurs Thunkable – razvija kreativno i logičko razmišljanje i uči programiranje!

Dobrodošli na kurs Thunkable!

Ovo je kurs na kojem ćete naučiti kako da razvijete vaše kreativno razmišljanje i kako da koristite programiranje za stvaranje jedinstvenih projekata. Naš kurs koristi posebnu tehniku “blokova” koje će vam pomoći da razvijete vašu kreativnost i inovativnost, a da istovremeno steknete znanje o programiranju.

Za koga je ovaj kurs?

Za svu djecu koja žele da nauče kako da razmišljaju kreativno i kako da koriste programiranje za stvaranje jedinstvenih projekata. Ovaj kurs je kreiran tako da je svima razumljiv i jednostavan za praćenje, bez obzira iskustvo u programiranju, a predznanje nije neophodno.

Moduli kursa

Kurs Thinkable sastoji se od nekoliko modula koji će vam pomoći da postepeno naučite kako da razvijete vaše kreativno razmišljanje i programiranje. Kroz naše module ćete naučiti:

  1. Kako da koristite Thunkable alat za programiranje i kako da kreirate vaše prve projekte
  2. Kreirati igre: Možete kreirati različite vrste igara, kao što su recimo puzzle, igre prevlačenja i slično
  3. Kreirati animacije: Možete koristiti Thunkable da kreirate animacije, poput crtanih filmova ili stop-motion animacija.
  4. Kreirati interaktivne priče: Možete koristiti Thunkable da kreirate interaktivne priče sa različitim završecima.
  5. Kreirati aplikacije: Možete koristiti Thunkable da kreirate jednostavne aplikacije, kao što su kalkulatori, prezentacije, i slično.
Šta se dobija pohađanjem kursa

Naš kurs koristi posebne tehnike koje će vam pomoći da razvijete vašu kreativnost i inovativnost, i da istovremeno steknete znanje o programiranju.

Kako se prijaviti?

Prijava za kurs Thunkable je veoma jednostavna. Zajedno sa roditeljem popunite prijavni obrazac na našem sajtu i pošaljite ga. Nakon toga, kontaktiraćemo vas i obavestiti vas o svim detaljima vezanim za kurs.

Za koji uzrast je predviđen ovaj kurs?

Kurs Thunkable je namijenjen djeci uzrasta od 10 do 16 godina. Međutim, kao i kod svakog kursa, uzrast nije jedini faktor koji treba uzeti u obzir prilikom odlučivanja da li je kurs prikladan za određeno dijete. Nivo znanja i interesovanja za tehnologiju takođe su važni faktori koji mogu uticati na to da li će dijete biti zainteresovano za kurs i da li će biti sposobno da ga prati.

Ostale informacije:

Početak:
Septembar
Trajanje:
24 časa / 3 mjeseca
Cijena:
150,00 KM / 50,00 KM mjesečno
Uzrast:
VI i VII razred
Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem mejla itivityjunior@lanaco.com ili telefona +387 (0) 65 00 44 99.

* Odobravamo popuste na navedene cijene u sljedećim slučajevima:

  • 15 % za vlasnike Ponosne kartice
  • 10 % za dvoje ili više djece iz iste porodice
Prijava na kurs

Prijava na kurs:

Thunkable