KURS

Scratch 1

III, IV i V razred

24 časa / 3 mjeseca

Kurs Scratch 1 – stvaramo svoje igre i priče

Za mališane koji pohađaju III, IV i V razred osnovne škole kurs Scratch 1 je odličan izbor za početak programiranja! Na njemu će naučiti kako da prave svoje igre, priče i animacije, a sve to koristeći jednostavan i zabavan programski jezik pod nazivom Scratch.

Za koga je ovaj kurs?

Ovaj kurs je namijenjen djeci koja žele da nauče programiranje na zabavan i interaktivan način. Ovaj kurs je dizajniran tako da svi mogu da ga razumiju i prate, a nakon njega nastavlja se kurs Scratch 2.

Moduli kursa

Kurs Scratch sastoji se od nekoliko modula koji omogućavaju postepeno učenje osnove programiranja, a kasnije i primjenu programiranja u kreiranju prvih projekata. Moduli kursa obuhvataju:

  1. Upoznavanje sa Scratch programom
  2. Kreiranje jednostavnih projekata koristeći osnove programiranja
  3. Kreiranje igre, likova, muzike
  4. Kreiranje animacije

Šta se dobija pohađanjem kursa

Pohađanjem ovog kursa djeca imaju priliku da naučite kako da koriste Scratch program i kako da pomoću njega kreiraju zabavne projekte, samim tim i kako da programiraju. Naš kurs pomaže djeci da razviju kreativnost i logičko razmišljanje, što će im sigurno koristiti u budućnosti.

Kako se prijaviti?

Prijava za kurs Scratch 1 je veoma jednostavna. Zajedno sa roditeljem popunite prijavni obrazac na našem sajtu i pošaljite ga. Nakon toga, kontaktiraćemo vas i obavestiti vas o svim detaljima vezanim za kurs.

 

Za koji uzrast je predviđen ovaj kurs?

Ovaj kurs je predviđeni za mališane u uzrastu od 9 – 12 godina.

Ostale informacije:

Početak:
septembar
Trajanje:
24 časa / 3 mjeseca
Cijena:
150,00 KM / 50,00 KM mjesečno
Uzrast:
III, IV i V razred
Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem mejla itivityjunior@lanaco.com ili telefona +387 (0) 65 00 44 99.

* Odobravamo popuste na navedene cijene u sljedećim slučajevima:

  • 15 % za vlasnike Ponosne kartice
  • 10 % za dvoje ili više djece iz iste porodice
Prijava na kurs

Prijava na kurs:

Scratch 1