KURS

Java Script

VIII i IX razred

24 časa / 3 mjeseca

Kurs JavaScript – usavršite svoje web dizajnerske vještine!

Ovaj kurs će vam pomoći da usavršite vaše web dizajnerske vještine tako što ćete naučiti kako da koristite i JavaScript programski jezik. JavaScript je programski jezik koji se koristi za kreiranje interaktivnih elemenata na web stranicama, a naš kurs će vam pomoći da ga savladate i da kreirate još kreativnije i funkcionalnije web stranice.

Za koga je ovaj kurs?

Ovaj kurs je namijenjen polaznicima koji su već završili kurs HTML i CSS ili onima koji imaju određena predznanja iz te oblasti. Naš kurs je dizajniran tako da dalje razvijate svoje web dizajnerske vještine kroz korištenje JavaScript programskog jezika i da naučite kako da kreirate interaktivne elemente na vašim web stranicama.

Moduli kursa

Kurs JavaScript-a za djecu sastoji se od nekoliko modula koji će vam pomoći da postepeno naučite kako da koristite JavaScript programski jezik za kreiranje interaktivnih elemenata na web stranicama.

Kroz naše module ćete naučiti:

  1. Kako da koristite JavaScript za osnovne manipulacije na web stranici
  2. Kako da koristite JavaScript funkcije za kreiranje interaktivnih elemenata
  3. Kako da koristite AJAX i API-je za dinamičko učitavanje sadržaja na web stranici
  4. Kako da koristite biblioteke poput jQuery-a za ubrzavanje razvoja web stranica
Šta se dobija pohađanjem kursa

JavaScript je moćan programski jezik koji se koristi za kreiranje interaktivnih elemenata na web stranicama. Sa JavaScript-om možete kreirati različite vrste interaktivnih elemenata, kao što su:

  • Dinamičke forme: Možete kreirati forme koje se dinamički prilagođavaju unesenim podacima ili koje automatski obrađuju podatke koje ste unijeli.
  • Animacije: Možete kreirati animacije i efekte koji daju poseban vizuelni efekat na vašoj web stranici.
  • Dinamički sadržaj: Možete koristiti JavaScript za dinamičko učitavanje sadržaja na vašoj web stranici, bez potrebe da se stranica ponovo učitava.
  • Interaktivni elementi: Možete kreirati interaktivne elemente, kao što su igre, kvizovi, i druge interaktivne aplikacije
Kako se prijaviti?

Prijava za kurs JavaScript je veoma jednostavna. Zajedno sa roditeljima popunite prijavni obrazac na našem sajtu. Nakon toga, kontaktiraćemo vas i obavestiti vas o svim detaljima vezanim za kurs.

Za koji uzrast je predviđen ovaj kurs?

Kurs JavaScript je namijenjen djeci uzrasta od 14 do 16 godina, ali ovaj uzrast nije ograničavajući faktor jer nivo znanja i interesovanja za tehnologiju takođe igra veliku ulogu.

Ostale informacije:

Početak:
Februar
Trajanje:
24 časa / 3 mjeseca
Cijena:
210,00 KM / 70,00 KM mjesečno
Uzrast:
VIII i IX razred
Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem mejla itivityjunior@lanaco.com ili telefona +387 (0) 65 00 44 99.

* Odobravamo popuste na navedene cijene u sljedećim slučajevima:

  • 15 % za vlasnike Ponosne kartice
  • 10 % za dvoje ili više djece iz iste porodice
Prijava na kurs

Prijava na kurs:

Java Script