KURS

HTML i CSS

VIII i IX razred

24 časa / 3 mjeseca

Kurs HTML i CSS – naučite kako da kreirate web stranice!

Na ovom kursu naučiti ćete kako da kreirate vlastite web stranice koristeći HTML i CSS alate. HTML i CSS su osnovni alati koje koristimo za kreiranje web stranica, a naš kurs će vam pomoći da ih savladate i kreirate jedinstvene, zabavne i funkcionalne web stranice.

Za koga je ovaj kurs?

Ovaj kurs je idealan za djecu kojapoznaju rad na računarima i internetu i koji žele da nauče kako da  koriste HTML i CSS alate za kreiranje funkcionalnih web stranica putem njih. Takođe, ovaj kurs je pogodan i za početnike, jer nije potrebno prethodno znanje o programiranju da bi se uspješno pohađao.

Moduli kursa

Kurs HTML i CSS za djecu sastoji se od nekoliko modula koji će vam pomoći da postepeno naučite kako da kreirate web stranice koristeći HTML i CSS alate za to. Kroz naše module ćete naučiti:

  1. Kako da koristite HTML da bi kreirali osnovnu strukturu web stranice
  2. Kako da koristite CSS da bi kreirali stilove i izgled web stranice
  3. Kako da koristite različite tehnike i elemente HTML i CSS za kreiranje kompleksnijih web stranica
  4. Kako da optimizujete vaše web stranice da bi se brzo učitavale i da bi bile prilagođene različitim uređajima i ekranima.
Šta se dobija pohađanjem kursa

Nakon pohađanja kursa stečeno znanje možete odlično da iskoristite jer ćete moći da kreirate blogove (možete  kreirati vaš vlastiti blog, na kojem ćete pisati o različitim temama, dijeliti vaše fotografije i iskustva), stranice za zabavu (možete kreirati različite stranice za zabavu, kao što su igre, kvizovi, ili druge interaktivne sadržaje), portfolio, stranice za razne školske aktivnosti i mnogo toga još!

Kako se prijaviti?

Prijava za kurs HTML i CSS je veoma jednostavna. Zajedno sa roditeljima popunite prijavni obrazac na našem sajtu. Nakon toga, kontaktiraćemo vas i obavestiti vas o svim detaljima vezanim za kurs.

Za koji uzrast je predviđen ovaj kurs?

Kurs HTML i CSS je namijenjen djeci uzrasta od 10 do 16 godina, koji žele da nauče kako da kreiraju vlastite web stranice. Kroz ovaj kurs, djeca će naučiti osnove HTML-a i CSS-a, kao i kako da koriste ove tehnologije za dizajniranje i razvoj jednostavnih web stranica.

Ostale informacije:

Početak:
Septembar
Trajanje:
24 časa / 3 mjeseca
Cijena:
210,00 KM / 70,00 KM mjesečno
Uzrast:
VIII i IX razred
Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem mejla itivityjunior@lanaco.com ili telefona +387 (0) 65 00 44 99.

* Odobravamo popuste na navedene cijene u sljedećim slučajevima:

  • 15 % za vlasnike Ponosne kartice
  • 10 % za dvoje ili više djece iz iste porodice
Prijava na kurs

Prijava na kurs:

HTML i CSS